U-10 selectie team Bonaire naar Panama

In juni 2024 is de selectie TEAM BONAIRE U10 naar Panama gegaan om mee te doen aan de Caribbean Zone Tournament (Pre-mundial 2024 Latino Americano – Pony League). Een toernooi waar grote landen zoals Panama, Dominicaanse Republiek, Venezuela, Costa Rica, Bahamas en Ecuador hebben deelgenomen. Ook hebben de andere twee ABC eilanden, Aruba en Curacao meegedaan.

Onze selectie team heeft helaas verloren in hun eerste partij tegen Venezuela (die overigens kampioen is geworden van de toernooi) met een score van 17 tegen 2.

Nadat de Bonaire team een beetje konden aclimatiseren hebben ze met een ‘knock out” Costa Rica gewonnen 15 tegen 5. Daarna was het de beurt aan de selectie van Panama, waarbij de selectie Team Bonaire heeft  de Panama Team heeft verslagen met een score van 6 tegen 3. De Bonaire Team heeft goede prestatie neergezet, maar helaas  was het niet voldoende om door naar de volgende ronde te gaan. Uiteindelijk hebben ze drie wedstrijden gespeeld waarvan twee gewonnen en één verloren. We zijn heel erg trots op hun prestatie terwijl wij de organisaties blijven motiveren zodat onze kinderen op Bonaire zo veel mogelijk kunnen blijven trainen en spelen.

Met dank aan deze kinderen om toch als ambassadeurs in Panama waren om ons eiland te promoten en natuurlijk ook aan alle coaches die heel veel vrije tijd besteden aan het trainen van de kinderen.

De spelers zijn: Furgen Jamanica, Ronaychel Keller, Brayden Oleana, Reynell de la Cruz Pineda, Daivel Encarnacion Pinales, Isaac Duarte Taveras, Jenly Zabala Molina, Nathan Guttierez, Juniadrick Thomas, Joshuarelison Fluonia, Anyomir de Leon Montero, Luitaison Roos, Jay-Sean Phillipsgous, Jayvin Paula.

De coaches waren: Rudsel Paula, Juthmar Faneyt, Andy Ignacio en Manager: Arys Ventura