13 Scheidsrechters de de basis en advanced training behaald

Zaterdag 15 juni 2024 was de laatste dag van de U2 Umpire Opleiding (Basic/Advanced). Niet minder dan 13 deelnemers hebben meegedaan aan de Opleiding en met succes afgerond!

Deze opleiding werd verzorgd weer door Marwin Kleinmoedig, Ric Zwanenberg en Giovanni Meulens.

Met dank aan KNBSB, ministerie van VWS, maar ook bovengenoemde heren die tijd vrij maken om hun kennis en ervaring te delen als onderdeel om onze lievelingssport te laten ontwikkelen en groeien.

De bedoeling is om onze lokale umpires te blijven ontwikkelen en om een “Train de trainer” traject te laten starten onder begeleiding van Giovanni Meulens zodat we lokaal en in de regio ook trainers kunnen ontwikkelen. Ook is het de bedoeling dat alle deelnemers die hun U2 certificaat te hebben gehaald ook actief blijft meedoen aan de sessies, de zogeheten “Let’s Talk Umpire”, maar ook het veld op gaat om meer ervaring te kunnen opdoen.

Gefeliciteerd en we hopen jullie op het veld te zien.

Alle teams/organisaties die train wedstrijden heeft kunnen een beroep doen voor de Umpires zodat ze meer praktijkoefeningen kunnen uitvoeren. Dit kan door contact op te nemen met FBSB via +5997844997 of via e-mail info@fbsb.org