Persconferentie Bonaire Baseball Week Bonaire 2023

Persconferentie Bonaire Baseball Week Bonaire 2023

Op zaterdag 9 december heeft de Baseball Week Bonaire 2023 persconferentie plaatsgevonden waarbij er meer inhoud van de deze grote is gegeven door verschillende vertegenwoordigers van partners en sponsoren, maar ook van de organisators.

Aan tafel, de vertegenwoordiger van Indebon Dhr. Mitchell de Palm vanuit de overheid, die aangegeven heeft heel blij te zijn dat ze dit jaar weer dit event mogen organiseren in samenwerking met de FBSB en met Wolfpack Baseball Foundation. FBSB werd vertegenwoordigd door mevrouw Marionela Josephia als voorzitter en Dhr. Kumar Piar als vertegenwoordiger van de Wolfpack Baseball Foundation.

Ook aan tafel, mevrouw Anne-Marie Mercera, directeur Fundashon Wega di Number Bonaire als ‘Main Sponsor’ van dit event. Ook mocht FBSB als organisator van deze persconferentie (met dhr. Clinton Kirindongo als moderator) met veel genoegen WEB NV mogen verwelkomen die vertegenwoordigd was door Dhr. Marlon Manuela. Met dank natuurlijk aan Plaza Beach & Dive Resort Bonaire om de persconferentie te hosten.

De Baseball Week Bonaire 2023 duurt drie dagen, van 18 tot 20 december 2023. Op de eerste twee dagen 18 en 19 december 2023, zal er Baseball Clinics verzorgd worden. Op de 18de voor kinderen van 11 tot 16 jaar en de volgende dag voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Deze zal plaatsvinden bij de Dudy Josephia Ballpark (AMAS) van 17:00 tot 18:30. De clinics worden verzorgd door minor leagues vanuit Aruba en natuurlijk met ondersteuning van onze lokale honkbalcoaches. De grote eer voor Bonaire is om op 17 december de aankomst van twee professionele honkbalspelers Kenley Jansen en Ozzie Albies mogen verwelkomen. Deze twee superstars zijn oorspronkelijk afkomstig uit de buur – eiland Curaçao.

Op 20 december zal er een try out/scouting programma verzorgd worden waarbij er met scherpe ogen gekeken worden naar onze talenten op Bonaire.

Alle betrokkenen zijn super blij en enthousiast met dit evenement en voorzie dat dit een succes zal worden. Met dank natuurlijk aan alle mensen en instanties die zich hierop inzetten.

Afsluiten op de persconferentie is er een uitnodiging gedaan aan alle kinderen binnen de genoemde leeftijden zich aan te melden om mee te mogen doen aan de Baseball Week Bonaire. Aanmeldingen zijn welkom voor alle kinderen die al honkbal spelen maar ook voor kinderen die honkbal willen spelen. De registratie is mogelijk tot 15 december om 17:00

Wil je ook je kind inschrijven klik op deze link:

https://docs.google.com/forms/d/1OnTRafcUjI8TuZRMHA15YlID8GgPH4BHwlBcg6rhE6c/edit#settings